top of page

5 FIXES, VOOR IEDERE
VRAAG
& BUDGET

Dat moment dat je ergens binnen komt en denkt wat een lekkere vibe, een instant relaxed gevoel, het gevoel dat alles klopt. Dat gevoel is het doel. Een interieur dat op elkaar is afgestemd en persoonlijk en fijn aanvoelt. Dat zit 'm in verschillende dingen, kleur, materialen, indeling, verlichting, het complete plaatje. Het goede nieuws? Dit is ook voor jou weggelegd! Ik heb namelijk 5 fixes gecreëerd om iedereen, tegen ieder budget te kunnen helpen naar dat fijne gevoel als je binnen komt.

IMG_6104.HEIC

WELKE FIX PAST BIJ JOU?

Twijfel je nog welke fix het beste bij je past? Klik HIER om met me te appen!

SINGLE FIX

Dé oplossing voor die ene interieurvraag die al een hele tijd in je hoofd zit. Je moet en wil er iets mee maar wat? Denk bijvoorbeeld aan dat peertje dat nog in de gang hangt in plaats van een mooie lamp. Wil je iets nieuws boven je bank? Je toilet opleuken of ben je al heel lang opzoek naar een nieuwe salontafel, bank of eetkamerstoelen? I’ve got you! Met de single fix krijg je concreet antwoord en advies op jouw interieurvraag zonder dat je daarvoor een uitgebreid interieuradvies nodig hebt. 

​één interieurvraag opgelost

€65,-

VANAF

COLOUR FIX

Het leven is te kort voor een saai interieur, dus laten we het over kleur hebben. Het eerste wat ik alvast wil vertellen, wit is geen kleur dus we nemen vanaf dit punt afscheid van RAL 9010, 9016 en 9003. No worries, dat betekent niet meteen een kermis aan kleur in je interieur. We gaan opzoek naar de perfecte balans tussen warmte en de juiste kleurencombinatie passend bij jouw huis, de bewoners van jouw huis én het interieur. Met de colour fix krijg je concreet en persoonlijk kleuradvies, afgestemd op jou. 

kleuradvies

€250,-

HOME FIX

Persoonlijk advies bij jou thuis, we gaan 2 uur lang over interieur praten, het leukste wat er is als je het mij vraagt. We gaan samen sparren en op zoek naar de antwoorden op al jouw interieur vragen of twijfels. alles kan aan bod komen: advies over kleurgebruik, behang, indeling, meubels, styling. Ik neem mijn stalenkoffer mee en zo gaan we jullie tafel helemaal vol leggen met verschillende materialen en kleuren, ik maak een live moodboard, leg uit hoe combinaties werken en we gaan opzoek naar de perfecte combinatie. 

advies aan huis

€350,-

INTERIOR FIX

Een frisse wind door je huidige interieur of een lekkere basis voor je nieuwe huis, met de interior fix krijg je een compleet plan waarmee je zelf aan de slag kunt. We creëren hiermee een fijne basis met keuzes in zowel materiaal als kleur. Met de interior fix ga ik veel keuzes uit handen nemen. Mijn doel is om jouw interieur in een compleet plan te gieten dat perfect op elkaar is afgestemd. 

basis advies

€550,-

FULL FIX

Ga je je hele interieur aanpakken? In je huidige woning of in een nieuw huis? Ik denk graag met je mee en neem heel veel keuzes uit handen. Met de full fix krijg je een compleet interieurplan waarbij alles op elkaar is afgestemd en een warm en fijn huis het resultaat gaat zijn. Alles moet aangepakt worden maar waar begin je dan? Precies op deze plek is een hele goede keuze. Samen gaan we opzoek naar jouw stijl want ik hou niet van compromissen maar van 100% de spijker op zijn kop slaan.

uitgebreid advies

€750,-

Vanaf het eerste moment dat Floor binnenkwam had ze een hele positieve energie bij zich. Aan de hand van onze hulpvraag en moodboard had ze zich al uitgebreid voorbereid waardoor we in het gesprek gelijk to the point kwamen. Ze had super leuke en vernieuwende ideeën. Daarbij denkt ze gelijk heel goed mee in het beschikbare budget en geeft ze tips en adviezen hoe je het goedkoper/duurder kan maken naar eigen wens. Wij zijn enorm blij met het advies en zijn gelijk enthousiast met de adviezen aan de slag gegaan. Wij raden Floor aan iedereen aan!

Lino & Linda

bottom of page