top of page
IMG_5546.HEIC

COLOUR FIX

DE PERFECTE KLEURENCOMBINATIE VOOR

JOUW INTERIEUR VOOR      

€250,-

HET LEVEN IS TE KORT

voor een saai interieur, dus laten we het over kleur hebben. Het eerste wat ik alvast wil vertellen, wit is geen kleur dus we nemen vanaf dit punt afscheid van RAL 9010, 9016 en 9003. No worries, dat betekent niet meteen een kermis aan kleur in je interieur. We gaan opzoek naar de perfecte balans tussen warmte en de juiste kleurencombinatie passend bij jouw huis, de bewoners van jouw huis én het interieur. Met de colour fix krijg je concreet en persoonlijk kleuradvies, afgestemd op jou. 

KIES VOOR KLEUR

Je wilt meer warmte in je interieur maar kleur bekennen is vaak spannend en dat snap ik als je niet weet waar je moet beginnen. Met de colour fix weet ik zeker dat we tot een perfecte combinatie gaan komen voor dat warme thuis gevoel. 

SPOILER

Ik ga je alvast een spoiler geven over iets dat 9 van de 10 keer in mijn adviezen staat. Vergeet de 5e wand niet, het plafond! Door het plafond mee te verven in de juiste kleur creëer je een perfect kloppend geheel. Verf je het in dezelfde kleur mee als de muren zorgt dit voor een mooie samenhang waardoor de ruimte er groter uitziet. Wijken we af van de kleur op de muur dan maken we een statement, natuurlijk wel in passend in het kleurenpalet van jouw interieur. 

KLEUR OP DE MUUR

Deze fix gaat over kleuren op muren en plafonds, wil je advies over kleur van bijvoorbeeld de vloer, gordijnen of de keuken? Kijk dan eens bij mijn andere fixes

WAT KRIJG JE PRECIES?

Communiceren doen we via app, wel zo makkelijk!

  • Voorbereiding via app (inclusief huiswerk voor jou)

  • Moodboard 

  • Evaluatie moodboard

  • Kleurencombinaties (verf, behang, tegels) 

  • Kleurplan, welke kleur komt waar? 

  • Praktische tips 

  • Compleet PDF met de volledige uitwerking zodat je meteen aan de slag kunt 

IMG_6113.HEIC
bottom of page