top of page
IMG_5563.HEIC

HOME FIX

PERSOONLIJK ADVIES AAN HUIS, JE MAG AL JOUW INTERIEURVRAGEN AAN ME STELLEN VOOR      

€350,-

ADVIES BIJ JOU THUIS

Persoonlijk advies bij jou thuis, we gaan 2 uur lang over interieur praten, het leukste wat er is als je het mij vraagt. We gaan samen sparren en op zoek naar de antwoorden op al jouw interieur vragen of twijfels. 

WAT BESPREKEN WE?

Alles kan aan bod komen: advies over kleurgebruik, behang, indeling, meubels, styling. Ik neem mijn stalenkoffer mee en zo gaan we jullie tafel helemaal vol leggen met verschillende materialen en kleuren, ik maak een live moodboard, leg uit hoe combinaties werken en we gaan opzoek naar de perfecte combinatie. Ik geef mondeling inspiratie, ga al mijn ideeën met je delen, vaak stel ik mezelf dan de vraag: hoe zou ik het zelf doen? 

DOOR MIJN BRIL KIJKEN

Ik ga jullie door mijn bril naar jullie eigen interieur laten kijken. Met een frisse blik vol ideeën gaan we samen letterlijk een  interieurplan op tafel leggen. Tijdens deze sessie gaan we knopen doorhakken, kijken naar hoe materialen en kleuren passen bij jullie huis en huidige inrichting.

AAN HUIS OF ONLINE

Woon je in Zuid-Limburg? Perfect, dan kom ik sowieso naar je toe. Woon je buiten Zuid-Limburg dan zijn er 2 opties. Optie 1: Gewoon aan huis, dan reken ik daar reiskosten voor: €0,30 per km. Optie 2: Online.

Met de Home Fix kun je al je vragen aan me stellen maar we hebben wel beperkt de tijd. Wil je je hele interieur aanpakken? Dat gaan we niet redden binnen 2 uur, kies dan voor de Interior Fix of de Full Fix.

HOE WERKT HET?

Communiceren doen we via app, wel zo makkelijk!

Voorafgaand aan de home fix krijg je huiswerk. Het invullen van de vragenlijst en het maken van foto’s van de ruimte waar je vragen over hebt. De vragen in de vragenlijst kunnen je best aan het denken zetten. Dat is ook de bedoeling. Vul de vragen intuïtief in en denk er niet te lang over na. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, tijdens ons gesprek is er genoeg ruimte om de vragen samen door te nemen.

Na afloop van de Home Fix krijg je binnen een paar dagen de complete uitwerking van alles wat we besproken hebben in een PDF zodat je meteen aan de slag kan.

IMG_6113.HEIC
bottom of page