top of page

Ik ben op 22 juni 2022 gestart met Studio Pax, ik laat graag zien aan welke interieurontwerpen ik tot nu toe met trots heb gewerkt. Laat je inspireren door de verschillende ontwerpen en diversiteit in woonstijlen. Een ontwerp is voor mij gelukt als de klant zichzelf erin terug ziet, we hebben het namelijk over jouw huis, een plek waar je enorm veel tijd doorbrengt, dus dat moet perfect bij jou aansluiten. 

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn pakketten of neem contact met me op.

202301-StudioPax--eighty8things-web-15.jpg

Projecten

Hieronder staan slechts enkele voorbeelden uit het totaal interieurontwerp dat de klanten ontvangen hebben.

Woonhuis Voerendaal - Moodboard.png

01

Woonhuis Voerendaal

Voor Quint & Joyce mocht ik aan de slag met hun woon- eetkamer en keuken. Er komt een prachtige aanbouw maar daardoor wisten ze niet hoe ze het huis goed moesten indelen. Ze waren op zoek naar kleur en een mooi geheel.

Deze klanten kozen voor: interieurplan 2D

02

Appartement Eindhoven

Een seniorenwoning omtoveren tot een appartement voor de verhuur in een hoog segment. Hier heb ik de basics ontworpen én een visualisatie gemaakt voor toekomstige huurders.

Deze klant koos voor: zakelijk advies op maat

Enscape_2022-08-25-12-35-43.png
Woonhuis Hoensbroek - Moodoard.png

03

Woonhuis Hoensbroek

Roy en Wendy hadden al een heel gaaf plan voor een mega uitbouw klaar, inclusief indeling. Toen ik aan de slag ging hebben we de indeling uiteindelijk toch aangepast, het is een compleet advies geworden dat ze helemaal zelf gaan uitvoeren.

Deze klanten kozen voor: interieurplan 2D

04

Kantoor Sittard

Een kantoor dat aansluit op de huisstijl van het bedrijf is zo belangrijk voor de herkenbaarheid en zichtbaarheid van jouw bedrijf. Voor Daniëlle mocht ik haar nieuwe kantoor volledig in haar branding ontwerpen.

Deze klant koos voor: interieurplan 2D

Kantoor Sittard - Moodboard
bottom of page