top of page
IMG_5564 2.HEIC

SINGLE FIX

DIE ENE INTERIEURVRAAG OPGELOST MET PERSOONLIJK EN OP MAAT ADVIES VOOR SLECHTS                  

€65,-

DÉ OPLOSSING

voor die ene interieurvraag die al een hele tijd in je hoofd zit. Je moet en wil er iets mee maar wat? Denk bijvoorbeeld aan dat peertje dat nog in de gang hangt in plaats van een mooie lamp. Wil je iets nieuws boven je bank? Je toilet opleuken of ben je al heel lang opzoek naar een nieuwe salontafel, bank of eetkamerstoelen? I’ve got you! Met de single fix krijg je concreet antwoord en advies op jouw interieurvraag zonder dat je daarvoor een uitgebreid interieuradvies nodig hebt. 

SNEL EN CONCREET

Hoe lekker zou het zijn om binnen 48 uur een heel concreet antwoord te hebben op jouw interieurvraag. Iets waar je al heel lang tegenaan kijkt en dan meteen opgelost is! Want je bent zelf al zolang aan het scrollen op internet, hebt al talloze opties bekeken en voorgelegd aan je partner maar je bent gewoon nog niet overtuigd. Laat mij je helpen én overtuigen. 

MAATWERK VOOR EEN KLEINE PRIJS

Je hebt geen uitgebreid interieuradvies nodig maar advies over jouw specifieke interieurdilemma, dat noem ik de single fix. Persoonlijk advies, waarbij ik rekening houd met jouw wensen en jouw bestaande interieur. Maatwerk, maar dan een kleine variant voor een kleine prijs. Slechts €65,-!

MEER VRAGEN? MEER KORTING!

Heb je niet 1 vraag maar meerdere? Dat kan ook! Hoe meer vragen je hebt, hoe goedkoper het wordt. Er geldt wel een maximum van 3 vragen, heb je er nóg meer? Dan past een uitgebreider pakket wellicht beter bij je! Disclaimer: je kunt niet alleen de tweede of derde vraag stellen haha ;-)

SINGLE FIX

EERSTE VRAAG

€65,-

DOUBLE FIX

TWEEDE VRAAG

€50,-

TOTAAL €115,-

TRIPLE FIX

DERDE VRAAG

€35,-

TOTAAL €150,-

HOE WERKT HET?

We doen de single fix via whatsapp, wel zo makkelijk. 

  • Klik op de button hieronder om mij te appen, laat weten of je een single, double of triple fix nodig hebt.

  • Vul de single fix vragenlijst in en stuur mij foto’s van de ruimte.

  • Is alles duidelijk? Dan ga ik meteen voor je aan de slag. 

  • Binnen 48 uur krijg je van mij een compleet én concreet antwoord op jouw interieurvraag. Denk hierbij ook aan praktische tips of shoplinkjes zodat je meteen aan de slag kan! 

  • Pas als jij happy bent krijg je van mij een betaalverzoekje via de app, niet eerder ;-)!

IMG_6113.HEIC
bottom of page